Wij hechten veel waarde aan goede service voor en na uw aankoop. Om u ook online zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij op onze website zoveel mogelijk informatie over onderstaande onderwerpen. Mochten uw vraag onverhoopt toch niet te vinden zijn op onze website dan adviseren wij u om ons te mailen op info@alkadesignparket.nl of bellen naar 0455754294.
Laat een reactie achter.

Reacties

69 Reacties
 1. Fam. Daemen

  Wij willen ons hartelijk bedanken voor het vakkundig opschuren en lakken van onze parketvloer. Hiij ziet er nu beter uit als toen de vlkoer pas gelegd was.
  Een mooi parket voor een mooie prijs
  Ook wij zijn zeer tevreden.

 2. Fam. Stevens

  Op logeerkamer en overloop laminaat laten leggen en tevens de trap laten renoveren met massief eiken. Een puik staaltje vakwerk met een prachtig resultaat. Rustig werken en zeer precies. Ben zeer tevreden!

 3. Fam. Stevens

  Een laminaatvloer laten leggen in logeerkamer en op de overloop en tevens de trap laten renoveren met mooi massief eiken. Keurig werk, correcte benadering, rustige werksfeer en een prachtig resultaat voor een alleszins acceptabele prijs.

  Wij zijn zeer tevreden

 4. Trees en René Renssen

  Wij hoefden niet naar Amsterdam voor de Toppers, wij hebben onze eigen Topper in Voerendaal, n.l. Alka Parket!!
  Alex, je hebt schitterend werk geleverd. Je hebt een prachtige frans eiken vloer gelegd in onze woonkamer.
  Oog voor detail, niets was je te veel, voor elk probleem had jij een oplossing. Vakmanschap is meesterschap en vooral “Service” met een hoofdletter. Chapeau!!

 5. Stan en Roos

  Vorig jaar heeft Alex onze parketvloer gelegd, die er prachtig uit zag. Helaas is er iets mis gegaan met de hechting op de ondervloer, waardoor de vloer op enkele plaatsen begon te kraken. Nadat we dit bij Alka hadden gemeld, heeft Alex de hele vloer – zonder discussie – volledig vervangen. Wij waren en zijn enorm tevreden over de service van Alka!!

 6. van den Broek

  Prima bedrijf! Nadat er bij ons een ronde houten plint kapot was gegaan om de open haard heeft Alka designparket deze vakkundig vernieuwd. Een uitstekende service/kwaliteit voor een betaalbare prijs!

 7. Beckers

  Een prima zaak met deskundig en betrouwbaar advies. De vloer is vakkundig gelegd, prima. We zijn blij dat we onze vloer bij Alka hebben gekocht.

 8. Snoeijer

  Soms gaan dingen precies zoals je hoopt dat ze gaan. Prima no nonsense advies en tips vooraf, op tijd geleverd en perfect gelegd + afgewerkt. De nieuwe vloer is echt schitterend. Dus, zoek je een nieuwe parketvloer, dan is Alka designparket zeker een adres waar je eens langs zou moeten gaan. Wij zouden het in ieder geval zo weer doen!

 9. Familie Joosten

  Jullie hebben bij ons top werk geleverd! Onze oude houten vloer geschuurd en gedeeltelijk vernieuwd. En echt stofvrij!! Bedankt voor de prettige samenwerking.

 10. Fam Smeets voerendaal

  Bij deze wil ik ALKA-Designparket bedanken voor de deskundige uitleg in de showroom door mevr. Kamsma en de mooie renovatie en bekleding met verlichting van onze trap en overloop. Perfect werk geleverd Alex ook de manier waarop jij deze klus stofvrij opleverd. Fam Smeets Voerendaal

 11. Meens

  Na een bouwtechnische aanpassing in onze kamer, was het noodzakelijk dat er parket bijgelegd werd.Bij navraag blijkt Alka als enige, door ons benaderde bedrijven, in oplossingen denkt en niet in onmogelijkheden.Het parket werd dusdanig aangepast dat na schuren en oliën de vloer in zijn geheel perfect uitziet.De vriendelijke en persoonlijke benadering wordt door ons als zeer prettig ervaren.

 12. Bistro Rimi

  Wij hadden problemen met onze houten wengé vloer. ik ben gaan rond bellen en uiteindelijk bij Alka design parket uitgekomen. Alex is meteen komen kijken en gezegd wat de juiste oplossing zou zijn. de heren zijn gelijk aan de slag gegaan, en het resultaat mag er zijn. wij zijn zeer tevreden en er is een uitstekende kwaliteit geleverd. met vriendelijk groet mirije en richard

 13. Leufkens

  Hebben vloer in gang,kamer en keuken laten leggen door ALKA vakmensen. Niet alleen de voorlichting in de showroom was goed, maar het hele gebeuren van opmeten leggen en nazorg was in een woord TOP. Ga zo verder. Fam. Leufkens Voerendaal.

 14. Hanny en Harry

  Onze woonkamer had een grote beurt nodig.De keuze van een nieuwe vloer was niet gemakkelijk.Na een bezoek aan de showroom van Alka was onze keuze snel gemaakt.Het resultaat is schitterend geworden. Goed,snel en heel netjes opgeleverd,meer woorden weten we niet te vinden. Alka is een aanrader, gewoon vakwerk. Ga zo door Alex, Elion,Douwe en Angelo. Wij vertellen jullie naam beslist door.

 15. Peter/Toos

  In mei hebben we in onze kamer, en in de gang een vloer laten leggen. Niet alleen bedankt voor de vakkundige hulp die geboden werd bij ‘t maken van onze keus, maar ook voor de vakkundigheid in het leggen van de vloer. We hebben prettig en efficiënt samengewerkt..Jullie werk geeft alleen maar complimenten.

 16. S. Smeets

  Wij hebben afgelopen maand een vloer laten leggen door ALKA. Alex en zijn mensen hebben top werk afgeleverd, we zijn erg blij ermee! Afwerking tot in de puntjes.

 17. Trees&René Renssen

  De trap laten bekleden met eiken. Tevens de overloop laten bekleden. We zijn uiterst tevreden met het werkelijk schitterend resultaat! Voor ons een reden om volgend jaar de woonkamer te laten doen door ALKA-parket! Vakwerk geleverd door vakmensen!

 18. grigoljak

  zij hebben keurig gewerkt en alles netjes achtergelaten , een heel klein puntje van kritiek in de afwerking is door de eigenaar zelfs tot ons volle tevredenheid hersteld fam grigoljak uit hoensbroek

 19. Guy & Céline

  Na opgelicht te zijn geweest door een niet nader te noemen bedrijf wat zich in Ubachsberg heeft gevestigd zijn we terecht gekomen bij ALKA. Er is uitstekend met ons meegedacht en samen met ALKA hebben we een passende oplossing kunnen vinden. Nogmaals bedankt voor alle moeite.

 20. Jos,Lilian Gillessen

  Bij deze een compliment voor jullie service en vakkundigheid. Wij zijn dik tevreden met het resultaat.

 21. Karel,Franca Braun

  Bij deze willen wij ALKA design Parket hartelijk danken voor het renoveren van onze trap en overloop in Epen. Niet alleen dank voor de uitstekende voorlichting in de showroom door Elion maar ook dank aan Alex. Door zijn ambachtelijkheid en vakbekwaamheid is onze trap een lust voor het oog. Het eindresultaat is boven alle verwachtingen, CHAPEAU!

 22. Fam. Raven

  Beste Medewerkers van Alka Design. Door jullie vakkundigheid ziet onze vloer er na het opschuren weer prachtig uit. Vakmanschap is meesterschap. Tevens bedankt voor de goede service.

 23. Harrie,Lies Hassert

  BEDANKT: Mevr.Kamsma voor de vakkundige hulp bij de keuze van de laminaat vloer, dhr.Kamsma en medewerkers voor het leggen en de afwerking van de vloer. Een geweldig eindresultaat. Harrie en Lies, Simpelveld

 24. P.J. Kuhnen

  Willen jullie bedanken voor het schuren en lakken van ons parket. het is als nieuw!! De jongens hebben een topprestatie geleverd!! hou deze vakmensen in ere. Diny en Peter Kuhnen.

 25. Leon Brouns

  Het resultaat van het opschuren en lakken van onze beukenvloer is schitterend. Ook de afwerking is perfect, beter dan het voorheen was. Onze lof gaat ook uit naar Douwe en Angelo!! Perfect werk mannen!

 26. Marjo en Roger

  vloer laten schuren (stofvrij), borstelen, lakken en nieuwe plinten: heel vakkundig gewerkt, alle afspraken nagekomen en vriendelijk personeel: met een woord: perfect !

 27. Vanmeulebrouk

  Bedankt voor de vakkundige adviezen en het goede werk bij het plaatsen van de vloer in twee van onze kamers. Het was nogal moeilijk werk (ook onder de inbouwkasten de vloer te laten doorlopen zonder de kasten te moeten uithalen) en toch is het team van Alka erin geslaagd het voortreffelijk te leggen. Een heel vriendelijk team en netjes en schoon gedaan allemaal. Hartelijk bedankt en tot de volgende klus.

 28. v wessel

  We willen Alka parket bedanken, voor het leggen en advisering van onze prachtige laminaat vloer. Maar wat nog belangrijker is de goede service, betrouwbaarheid en het na komen van afspraken. Een dikke 10! zijn zeer klantvriendelijk. Wij wensen Alka parket veel sucses in de toekomst. Mia en Leo v Wessel.

 29. Vegers Meubelen

  Beste mensen van ALKA, Onze trap ziet er weer uit als nieuw na de renovatie! Perfect werk geleverd! vegersmeubelen.com

 30. Fam. Bovens

  een prima service en expertise in de winkel bij het uitzoeken van een parketvloer. Het leggen van de vloer was ook volgens afspraak en perfecte vaklui over de vloer. in een woord perfect.

 31. Pierre van Dinther

  Niet alleen een vakkundig advies in de winkel maar ook vaklui op de vloer. Kortom TOP!!!

 32. Jolanda,Frans van ba

  Bij ons is recent het bestaande (18 jaar oude) eiken parket geschuurd en geborsteld en daarna ge-olied. Ook zijn er witte plinten gemaakt. Het is zeer mooi, als nieuw en de uitleg was prima. Een aanrader! Dank aan het hele team.Groet,Jolanda en Frans van Bavel,Voerendaal

 33. M.v. wessel

  Douwes dekker laminaat vloer , in juni laten leggen, prachtige vloer, goed gelegd ! prima advies in de zaak. we zijn heel tevreden.

 34. Fam. Packbier

  Wij hebben in april parket laten leggen en dit is naar volle tevredenheid gebeurd. Alle afspraken werden nagekomen, de medewerkers zijn vriendelijk en werken professioneel. De sfeer in de winkel is ook prettig; vriendelijk, informeel en deskundig. Ze komen zelfs terug om meubels mee in te ruimen!

 35. Fam. Widdershoven

  Wij hebben in ons appartement door Alkaparket over de gehele vloer laminaat laten leggen.Over het resultaat zijn we uiterst tevreden. FAM WIDDERSHOVEN.

 36. Bjorn en Monique

  Een half jaar geleden een kersen planken vloer in moderne visgraad laten leggen. Dit is zeer vakkundig gedaan. Opvallend leuke sfeer in de winkel, altijd tijd voor je, met lekkere koffie en goed advies. Zeer tevreden over de keuze die wij dankzij het meedenken van ALKA vloeren hebben gemaakt en ontzettend te spreken over het eindresultaat. bedankt!

 37. Ralf en Silvia

  Prima voorlichting over de mogelijkheden, goede service en vakkundige uitvoering precies volgens afspraak. Een echte aanrader!!

 38. Hans & Marlen Bomhoff

  Wij hebben een bamboo-vloer gekocht en laten leggen door ALKA. Wij zijn ontzettend tevreden met het resultaat. Een fantastisch mooie vloer die heel vakkundig is gelegd. Over de service van alle mensen van Alka, niets dan lof. De service heeft onze verwachtingen overtroffen: geweldig. Alles op tijd, afspraken worden nagekomen, werken netjes en heel precies, iedereen is vriendelijk en behulpzaam: helemaal top. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe vloer nodig heeft.

 39. fam. Plum

  Wij zijn zeer tevreden over de service, kwaliteit en in het bijzonder over het vakmanschap van alle medewerkers van ALKA.

 40. M.Jacobs

  Heb een mooie parketvloer laten leggen van handgeschaafd eiken en licht geolied opp. Prachtig, een echte blikvanger en praktisch in onderhoud.Ziet er heel strak uit omdat ik 26 cm breed heb genomen.Toch geeft het een warme indruk. Ben zeer tevreden over het vakkundig leggen,het was binnen 1,5 dag klaar. Alles netjes opgeruimd.Ik heb een trap in de woonkamer en deze is zeer precies gelegd en mooi afgewerkt.Voor mij is Alka parket de Beste Keus!

 41. Fam Arnoldussen

  Heb na 15 jaar de parketvloer in de woonkamer laten schuren en laten borstelen.Dit gebeurde allemaal zonder stof.De medewerkers waren zeer beleefd en de klus is zeer vakkundig uitgevoerd.De eiken parketvloer is weer als nieuw (zelfs mooier)Chapeau!! Fam Arnoldussen

 42. Fam. Senden

  Tjonge, wat een vakmensen. Door Alkadesigparket de trap laten laten renoveren. Hij is als nieuw. Iedere dag wordt alles netjes opgeruimd. Geen rotzooi binnen. Altijd op de afgesproken tijd aanwezig. Een aanrader!

 43. Maurice en Pia

  De parket in de woonkamer/gang is geschuurd en opnieuw gelakt. Het resultaat is erg mooi geworden. Daarnaast was de service prima en vakkundig.

 44. Anne-Lies + Toon

  uitstekend werk geleverd, parket vakkundig hersteld; goed overleg en dito werkhouding; wij zijn uiterst tevreden!

 45. Harold & Bianca

  Onlangs beukenparket in kamer en keuken laten schuren en lakken met een uitstekend resultaat. Bedrijf houdt zich keurig aan afspraken en eigenaar is heel kritisch over zijn eigen werk. Tevens oude schades hersteld door vervangen van planken waarvan niets meer te zien is. Kortom, alom vakmanschap en zeker een aanrader. Groetjes uit Gulpen

 46. Familie Block

  Hierbij een bedankje voor de prachtige eiken vloer die er prachtig bij ligt. We zijn er heel erg blij mee. Tevens nog bedankt dat jullie op korte termijn in staat waren om deze te leggen. Echt top!

 47. Marlon,wendy Linssen

  Hierbij willen wij Alka designparket bedanken voor de mooie vloer die ze geleverd/gelegd hebben…wij zijn ontzettend tevreden met het geleverde resultaat! Alka designparket is een echte aanrader!

 48. Ans en Ton Tonnaer

  Alex, onze essenvloer incl nieuwe essenplinten zijn weer als nieuw. Netjes en degelijk afgewerkt. Belangrijk: ze houden zich aan de afspraken. Om in de term van de smaakpolitie te blijven: hier word ik echt vrolijk van. We kunnen hier van de vloer eten…

 49. Els en Peter Dekkers

  Onze parketvloer ligt al bijna 25 jaar en het werd toch hoog tijd dat er iets mee ging gebeuren, want de vloer vertoonde hier en daar nogal wat slijtplekken. Onlangs is de vloer geschuurd en opnieuw gelakt en we kennen onze kamer nauwelijks terug, zo mooi ligt de vloer er nu bij. Een pracht stukje werk!

 50. Natascha Boesten

  Wat een verrassing toen wij terug kwamen van vakantie. Onze vloer is zo mooi gerenoveerd door ALKA gedurende onze vakantie dat het lijkt alsof we een compleet nieuwe vloer hebben! Vakwerk en goede service! Bedankt jongens!

 51. Tiny en Rob Collaris

  Wij zijn zeer content over het resultaat dat ALKA DESIGNPARKET bij ons opgeleverd heeft. Allereerst een perfect gerealiseerde houten trap. Daarnaast een parketvloer in zowel keuken als woonkamer. Zeer netjes afgewerkt! Echt vakmanschap!

 52. Peter,MarlèneSchunck

  100 Procent tevreden zijn wij over ons Tarara Colorada parket en over de massaranduba tegels op ons balkon. Uw persoonlijke advies, uw vakmanschap en uw service zijn helemaal TOP. Wij zijn zéér tevreden klanten en zullen U zeker bij vrienden en bekenden van harte aanbevelen.

 53. Shawn

  Ik wil Alka nog eens bedanken voor een geweldige stage, ik heb het heel erg naar me zin gehad en heb veel bijgeleerd. Dankje wel iedereen. =D

 54. Guillaume en Marjo

  Bij deze willen we Alka Parket bedanken voor het mooie resultaat van onze trap en overloop. We zijn er zeer tevreden over en komen zeker bij jullie terug als we onze woonkamer vloer gaan renoveren. Groetjes uit Elsloo.

 55. Monique en Egon

  Onlangs heeft Alka parket weer twee kamers van vloeren bij ons voorzien. We hadden gekozen voor het gerookte eiken diagonaal met een bies rondom. het resultaat liegt er niet om. zie fotoboek. We zijn erg blij dat we weer voor Alkaparket gekozen hebben. Volgende keer zeker weer. bedankt tot snel

 56. Nathalie & Sander

  Begin oktober heeft Alka design Parket onze trap gerenoveerd. Wij zijn uitermate tevreden met onze trap. De service en het product is geweldig. De afwerking is prachtig en we zijn blij dat we de trap hebben laten renoveren bij Alka design Parket. We hadden het ons niet beter kunnen voorstellen dan het eindresultaat. En dat mag er wezen! Bedankt Alka Design Parket. Sander & nathalie

 57. Fer, Mariet Gerards

  Wij zijn bijzonder tevreden met onze nieuwe parketvloer. De adviezen over de mogelijkheden van leggen en welk soort er gebruikt kon worden waren perfect. Het leggen van de vloer in keuken, woonkamer en gang(alles doorlopend) is met groot vakmanschap gebeurd. Iedereen van het Alka-team is buitengewoon service gericht en straalt plezier uit in zijn werk. We zijn blij dat we na vele omzwervingen bij Alka designparket terecht gekomen zijn.

 58. Erwin Bongaerts

  Beste team van ALKA Designparket, Namens deze weg wil ik jullie hartelijk danken voor de uitstekende renovatiewerkzaamheden van onze eikenhouten parketvloer in de woonkamer. Met zeer hoge professionaliteit, vakmanschap, nauwkeurigheid en klantvriendelijkheid heeft Alka een gedegen advies uitgebracht en de parketvloer geschuurd en geolied met hardwax. Nogmaals bedankt voor jullie inzet. Ik kan iedereen ALKA Designparket van harte aanbevelen voor het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden van eiken parketvloeren!!

 59. Frits&Elly

  We wisten alleen dat we een houten vloer wilden toen we de eerste keer bij Alka binnen liepen. De uitstekende voorlichting, de vakkennis en het geduld resulteerden uiteindelijk in mooie bamboe beneden en laminaat boven. We hebben de juiste keuze gemaakt. Timmerlui die voor een klus in huis waren gaven complimenten voor de geweldige afwerking van de vloeren. Bezoekers zijn vol lof (en wij ook). Een aanrader.

 60. Misja,Saskia Jansen

  Het is alweer een jaar geleden, maar ik ben het nog niet vergeten! Eind 2007 heeft ALKA onze houten woonkamervloer geschuurd, geborsteld en geolied met een mooi eindresultaat. Helaas kwamen wij er begin 2008 achter dat er een lekkage zat onder onze houten vloer. Een herstelbedrijf heeft de vloer deels verwijderd en de schade hersteld. Echter, toen de houten vloer gerepareerd moest worden, is er meerdere malen flink geflaterd (verkeerde planken, 4 tinten te donker geolied, vloerdelen beschadigd, glanzend gemaakt i.p.v. mat) met het resultaat dat onze vloer in juli nog altijd niet om aan te zien was. Uiteindelijk besloten we Alex te bellen, en wat was ik blij! In overleg met onze verzekering heeft Alex in een halve dag de juiste vloerdelen opnieuw gelegd, geborsteld en geolied, en je ziet geen enkel verschil meer met de \”oude\” vloer! Super bedankt!

 61. Fam. Vijgen Heerlen

  Wij zijn zeer tevreden over Alka.Na een telefonisch contact werden wij gevraagd naar de showroom te komen voor een uitgebreide voorlichting over de behandeling van onze oude parketvloer, die er echt niet meer uitzag.Er bleken veel mogelijkheden, die allemaal heel goed werden uitgelegd. Na een keuze te hebben gemaakt voor de behandeling werd alles prima gerealiseerd, mooi op tijd en zonder stress. De vloer is weer als nieuw en de service van Alka is geweldig.Ik zou zeggen: DOEN !!!!!

 62. Peter,Janine Hilkens

  Beste Alex, Hiermee willen we even onze waardering voor je werk, vakkundigheid en professionaliteit uitdrukken. Na lang zoeken vonden we eindelijk iemand die onze trap vakkundig met hout kon bekleden tegen een aantrekkelijke prijs. Het is zó precies gemaakt en 3 x gelakt, dat het lijkt alsof er een hele nieuwe trap is geplaatst. Voor ons is het wel duidelijk dat we dit niet zouden kunnen evenaren. In onze carriëre als huisbezitters zijn we zelden zo\’n preciese, rustige vakman tegengekomen, die als een boom zijn taken en afspraken waarmaakt. We zijn super tevreden met onze mooie, houten, deugdelijke trap met een design uitstraling passend bij de rest van ons huis. De trap levert ons iedere dag weer veel kijk en loopplezier. Deze investering is voor ons meer waard, dan een vakantie. Dank je wel.

 63. Leon,Yvonne Douven

  Wij zijn erg tevreden over onze (nieuwe) vloer. Deze is door jullie weer als nieuw gemaakt. Wij zijn erg tevreden en blij dat we dit door Alka design hebben laten doen!!!

 64. Herbert,Ingrid Henne

  Hartelijk dank voor de goede service, de gastvrijheid en de prima kwaliteit van jullie werk. Onze vloer is prachtig geworden, we zijn er erg blij mee. Een bedrijf leer je pas echt kennen als het op het geven van garantie aankomt. De vloer was net klaar, valt er met klussen iets op, en jawel hoor, een deuk. Maar ook dat hebben jullie snel, vakkundig en geheel kosteloos verholpen. Dat mag je garantie noemen, dacht ik zo. En zoals afgesproken,als wij met het opknappen van onze slaapkamers beginnen, weten we al waar we voor de vloer moeten zijn. groetjes, Herbert en Ingrid

 65. Jan en Jose Reinders

  Wij hebben de kamervloer laten behandelen en de vloer in de hal en keuken laten leggen door Alka Design Parket. Zowel de behandeling van de aanwezige vloer alsook de nieuw gelegde vloeren zijn van zeer hoge kwaliteit. Service en afwerking zijn top.

 66. Ruud Quadackers

  heb door alka design parket eind vorig jaar een nieuwe vloer laten leggen,je hebt de indruk dat je met vakmensen tedoen hebt vanaf het eerste moment tot het laatste moment.Deze indruk is ook helemaal juist,vanaf showroom tot leggen van de vloer alleen maar vakkennis.Ook de nazorg als je het zo mag noemen is perfect,in mijn geval is er door eigen schuld een diepe kras in de vloer gekomen door het verplaatsen van een ijskast,een beetje in paniek ik naar voerendaal zo van wat moet ik nu.Alex op dat moment toevallig in de winkel zegt meteen: komt goed geen zorgen.Is meteen in de bus gestapt en heeft de kras vakkundig gerepareerd,dat noem ik pas hart voor je zaak hebben.Bedankt voor alles gr ruud en ank

 67. Peter Coenen

  ik voel me vereerd om met een bedrijf dat net zoveel inzet toont als ons bedrijf te mogen samenwerken. ook nog een dank voor de goede manieren van jullie personeel. hierdoor zijn ook onze klanten tevreden. hopenlijk op een zeer lange samenwerking, met vriendelijke (werk) groet, Allround klussenbedrijf Peter Coenen.

 68. Cindy

  Eindelijk een gastenboek! geweldige showroom, bedankt voor het geduld,tijd en de duidelijke informatie die jullie voor ons hadden. de parket is geweldig! aanrader!

 69. Fred

  goede service, perfecte kwaliteit!! jongens, bedankt!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierToevoegen